Birgit og Nels Sørensen

Birgit og Niels Steen Sørensen

Foto: Lemvig-Thyborøn Turistforening
Attraktioner
Kunsthåndværkere
Adresse

Pallisgaardvej 1

7600 Struer

Kontakt

E-mail:nielssteens@gmail.com

Telefon:2978 3900

Mobil:2023 4009

På en hyggelig gård, med udsigt over Limfjorden ca. 4 km nord for Struer, driver Birgit og Niels sammen deres bed and breakfast og deres omfattende kunstneriske virksomhed i utroligt smukke omgivelser.

Niels har tegnet og malet hele livet. Derudover en praktisk gør-det-selv mand, underviser, globetrotter, kryddersnapseentusiast , foredragsholder -  gennem 19 år krovært på Sønderho Kro, Fanø, med alsidige arbejdsbeføjelser som regnskab, vedligehold, servering, mm. Nu har han forladt kroen for at hellige sig sin kunst, sit sted og dets gæster.

Birgit er en gudsbenådet vinkender og madkunstner. Stammer oprindelig fra Fanø. Hendes slægt kan føres tilbage til slutningen af 16-hundredtallet i Sønderho, hvor hun også var 9. Generation på Sønderho Kro. Efter 19 års utroligt spændende kroliv  bor hun nu her ved Limfjorden. Hun har levet sammen med Niels siden 1968. De fandt sammen via kunsten og de sidste år er hun selv med stor succes begyndt at tegne/male og udstille.

Tegneriet startede egentlig efter en frustrerende oplevelse med gadebørn i det Sydlige Indien i 2011, hvor hun og Niels arbejde 3 mdr som frivillige  i en skole/primitiv lejr for børn fra bunden af det indiske samfund.

Hendes tegninger er båret af en dejlig humor og stor grafisk tegnekunnen.

Begge har i år udstillinger i Galleri 22, Bredgade og Helligåndshuset i Kbh. Niels derudover i Berlin, Rom, Lissabon   udover Galleri Himmerland, og ”Mississippi”, Thyholm mfl.

Adresse

Pallisgaardvej 1

7600 Struer

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig