Naturparknissumfjord

Bo i safaritelt ved Borbjerg Mølle Kro

Ved Borbjerg Mølle Kro udenfor Holstebroer der mulighed for overnatning i safariteltene som kaldes Kubukaer. 

Leoparden

Er bestående af 1 telt, og er beliggende ved dyrefoldene tæt ved Møllesøen. Her er varmt vand, kemisk toilet, bruser og el. Til denne kubuka hører en lille "gangbro". Her man man sidde, godt gemt i sivene, helt ud til Møllesøen og nyde udsigten i specielt designede afrikanske stole.

Zebraen

Er bestående af 2 telte, og er velegnet til familier med børn. Det ene telt er indrettet med dobbeltseng, og det andet telt med 2 separate senge. Her er kemiske toilet, ingen el og vand, belysningen består i stedet af levende lys. Udsigten ud over søen er helt vidunderlig, og nedenfor er en gangbro til en terrasse ude i søen.

Boma

Boma'en er et 8-kantet pælehus i afrikansk stil med stor terrasse ud over krebsesøen. I Boma'en er der plads til op ca. 16 hængekøjer, som hænger ud fra den store bærende midterstolpe i huset. Langs ydervæggene er der faste slagbænke med hynder, der kan anvendes som siddepladser og omdannes til sovepladser om natten. Huset er åbent i siderne, så I fuldt ud kan nyde den helt fantastiske natur Boma'en er omkranset af og på den måde kan stille og roligt kan slumre ind til lyden af fuglenes sang. I tilfælde af regn og rusk kan huset lukkes helt ved at nedrulle det imprægnerede hørlærred, som er monteret langs alle ydervægge. Vælger I at overnatte i Boma'en medbringer i selv soveposer.

​Der er el og vand i Boma'en, og i umiddelbar nærhed ligger en toiletbygning med toiletter og håndvaske. I Golfhuset, der ligger 200 m. fra Boma'en, er der tillige toilet og badefaciliteter samt sauna.​

På Borbjerg Mølle Kro er der mulighed for at besøge dyrene i foldene: Emuer, et æsel, lamaer, gæs, geder og næsebjørne. På udvalgte tidspunkter kan gæsterne kigge med når dyrene bliver fordret. 

Der er en hjertesti på 3 km rundt om Møllesøen, legeplads, naturfitness og pay & play golf.