Jens Hedevang østerssafari

Hedevang Outdoor - grupper og busoperatører

Foto: Karin Juul Jensen
Aktiviteter
Sightseeing
Tag med Hedevang Outdoor på uforglemmelige guidede ture til natur- og kulturoplevelser i Nordvestjylland. Hvad med et Maxi roadtrip på Puck Maxi med rævehale og grøn mælkekasse? Det er max nostalgi, når vi giver den guld gas i Thyborøn og omegn! Vi tilbyder også klatring, rapelling, bueskydning og mountailbike. Er du til et mere roligt tempo, arrangerer vi også vandreture i for eksempel Husby Klitplantage og på Vinderup-Egnen. Kontakt os for særlige teambuilding-kurser.    Jens Hedevang Nielsen er naturvejleder og startede i 2015 Hedevang Outdoor.
Adresse

Fabjergkirkevej 47

7620 Lemvig

Kontakt

E-mail:hedevangoutdoor@mail.dk

Telefon:2333 6411

Hedevang Outdoor i Nordvestjylland tilbyder anderledes oplevelser for grupper og busselskaber

Hedevang Outdoor tilrettelægger specielle oplevelser som for eksmpel bunkersafari i bunkerne fra 2. verdenskrig langs den jyske vestkyst, østers- eller tangsafari i Limfjorden, hvor man iført waders og med vandkikkerter plukker østers og tang til lækre retter, kronhjortesafari og ulvespor i plantagerne og meget mere for grupper.

Kontakt os, hvis I har særlige ønsker.

Jens Hedevang Nielsen er naturvejleder og startede i 2015 Hedevang Outdoor, og han har arbejdet som naturvejleder gennem mange år. 

Adresse

Fabjergkirkevej 47

7620 Lemvig

Facilities

Vandretur

Bustur

Rundvisning

Naturvejledningstur

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro