©  Foto:

Orienteringsløb - Faste poster venter i skoven

Du har gode muligheder for o-løb i skovene ved Holstebro. I Vestre og Østre Plantage er der opstillet faste poster. En af dem er placeret på Galgebakken, der frem til 1811 var henrettelsesplads for dødsdømte fanger. Inden området blev tilplantet med skov sidst i 1800-tallet, kunne man se Galgebakken på lang afstand. Den nordlige del af området er meget kuperet og kan være særdeles udfordrende. Andre steder åbner terrænet sig og er nemmere tilgængeligt. Du finder også 20 faste poster i Østre Plantage ved Mejdal.

Der er flere muligheder for et godt orienteringsløb i skovene omkring Holstebro. Både i Vestre Plantage og Østre Plantage i udkanten af byen er der opstillet faste poster, som bare venter på at blive fundet.

I Vestre Plantage er der opstillet mere end 30 faste poster. En af posterne er placeret på Galgebakken, der frem til 1811 var henrettelsesplads for dødsdømte fanger. Inden området blev tilplantet med skov sidst i 1800-tallet, kunne man se Galgebakken på lang afstand.

I dag er området tilvokset plantage med rigtig gode muligheder for orienteringsløb. Den nordlige del af området er meget kuperet og kan være særdeles udfordrende. Andre steder åbner terrænet sig og er nemmere tilgængeligt.

Ud over posterne i Vestre Plantage finder du også 20 faste poster i Østre Plantage ved Mejdal. Plantagen her er ikke så stor som Vestre Plantage, men ikke nødvendigvis mindre udfordrende, fordi skoven i Østre Plantage på sine steder er ganske tæt.

 

 

 

 

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish