Naturparknissumfjord

Sevel Camping - DK Camp

Sevel Camping ligger i udkanten af landsbyen Sevel med købmand, kro og kirke.

Den aktive campist kan benytte sig af: Tennisbaner, legeplads, boldbaner og TV-stue, swimmingpool med børnebassin. Campingpladsen har 6 hytter.

Det naturskønne område indbyder til cykling, vandring og lystfisker. På Frilandsmuseet Hjerl Hede er der levendegørelse hvert år i skolernes sommerferie og adventsweekenderne. Over 100 frivillige befolker i landsbyens huse og værksteder.

Stubber Kloster ved Stubbergård Sø ligger i et unikt istidslandskab med græssende køer og masser af fuglevildt. Hent en turfolder for området på turistbureauerne. Hunde må ikke medtages i indhegningen.

Sahl Kirke med det berømte guldalter er absolut et besøg værd.

På Sevel Camping kan du finde en touchskærm med flere turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort mm. over Holstebro Kommune.

Sevel Camping er en lille intim campingplads i udkanten af den gamle landsby Sevel med købmand, Sevel Kro og Sevel Kirke

Campingpladsen udlejer 2 lyse lejligheder. Begge lejligheder har eget bad/toilet og fuldt udstyret køkken. Den ene lejlighed er på 20 m2 beregnet til 2 personer. Den anden er på 35 m2 og beregnet til 4 personer med separat soveværelse.

Her er der gode muligheder for den aktive campist: Tennisbaner, legeplads, boldbaner og TV-stue, swimmingpool med børnebassin. Campingpladsen har 6 hytter til udlejning.

I det naturskønne område, som indbyder til cykling, vandring og lystfisker, finder man Frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor der i skolernes sommerferie og adventsweekenderne er levendegjort med over 100 frivillige, som befolker i landsbyens huse og værksteder.

Stubber Kloster ved Stubbergård Sø - er en oplevelse ud over det sædvanlige. Man bevæger sig gennem et unikt istidslandskab af sø og hede med græssende kvæg og masser af fugle. Man føler sig hensat til tiden, hvor det var nonnerne som færdedes her. Hunde må ikke medtages i indhegningen.

Gå ikke glip af Sahl Kirke med det berømte guldalter, der har status som det fornemste af de gyldne altre fra 1100-1250.

På Sevel Camping kan du finde en touchskærm med flere turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort mm. over Holstebro Kommune.