Nørre Vosborg - Søndagsbrunch

Søndagsbrunch på Nørre Vosborg

Foto: Nørre Vosborg
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Vembvej 35

7570 Vemb

Kontakt

E-mail:info@nrvosborg.dk

Telefon:9748 4897

Søndagsbrunch på Nørre Vosborg

En lækker brunch er den bedste start på søndagen – og måske en dejlig gåtur mellem Vesterhav og Nissum Fjord bagefter? På Nørre Vosborg får I alt det, som gør en søndag til en god dag.

Gå på opdagelse i Nørre Vosborgs lækre søndagsbrunch med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger råvarer fra hed, fjord og skov omkring os og samarbejder med lokale leverandører og producenter,  der dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske.

Glæd jer for eksempel røget krondyr fra Vedersø Vildtslagteri, hjemmelavet havtornsirup, økologisk confiteret andelår fra Vinderup, dampede blåmuslinger fra Limfjorden og Nørre Vosborgs egen spegepølse med feta og ramsløg. Vi udvikler hele tiden nye retter og tilføjer nye produkter til vores brunch, så du altid har nye madeventyr i vente, når du besøger os. 

Med maverne fulde af søndagsbrunch venter oplevelserne naturen. Nørre Vosborg har nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Vi har tre afmærkede vandreture omkring herregården, men I kan også springe på cyklen og tage turen til for eksempel Stråsø Plantage.

Tid: Nørre Vosborgs hjemmelavede brunch serveres hver søndag fra kl. 11.30 til 13.30.

Pris: Kr. 279,- per person. Børn u/12 år halv pris.

 

Adresse

Vembvej 35

7570 Vemb

Åbningstider

01 Jun 20 / 31 Dec 20

søndag

11:00 - 13:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro