Bæversporene ved Riisbæk Gl. Skole

Foto: Lemvig - Thyborøn Turistforening
Attraktioner
Naturområder
Gå på jagt efter bæverspor ved Riisbæk Gl. Skole ved Klosterheden Plantage mellem Struer, Lemvig og Holstebro. Udover bævere kan du møde krondyr, råvildt og sjældne planter i skovbunden.
Adresse

Hegndalsvej

7620 Lemvig

Kontakt

E-mail:Vestjylland@sns.dk

Telefon:9781 0033

Bæverne er sky nattedyr, men du kan sagtens finde træer, som er fældede af bævere og se deres imponerende dæmninger i vandet. Du kan også tage med Naturstyrelsen på en guidet tur og høre om bæverne.

Klosterhden Plantagen har hele 17 vandreruter, som veksler mellem veje og skovspor smalle trampestier gennem bevoksninger, heder og enge. Vandreruterne er afmærkede med grønne, røde, gule, hvide og blå pæle. 

Har du lyst til en overnatning i det fri, finder du både lejrpladser og primitive overnatningssteder i Klosterheden. Husk at reservere lejrpladserne via Naturstyrelsens webbooking.

De primitive lejrpladser må benyttes uden forudgående reservering. Lejrpladserne ligger bl.a. ved Vilhelmsborgvej og ved Ørsvej. Der er ikke fri overnatning i Klosterheden Plantage. Du skal benytte de fastlagte overnatningssteder. Læs mere om overnatning.

 

 

 

 

Adresse

Hegndalsvej

7620 Lemvig

Facilities

Afmærkede ruter

Plantage

Informationstavle

Naturvejlederture

Å

Toilet

Hede

Vandreruter

Borde og bænke

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig