©  Foto:

Havet og Fjordens Hus - Vandsportsmekka

Havet og Fjordens Hus i Thorsminde mellem Vesterhavet og Nissum Fjord er et mekka for mange former for vandsport; herunder kajak, roning, dykning, svømning og stand up-paddle-boards.

Dansk Forening for Roning har valgt at lægge Europas første center for coastalroning her. Læs mere om Thorsminde Coastal Roklub

Huset ligger med sin placering mellem Vesterhavet og Nissum Fjord perfekt til udfoldelser i al slags vejr – både i de vilde havbølger og den rolige fjord. Fra den lækre bådebro kan du sætte din kajak direkte i fjorden, og du er få hundrede meter fra Vesterhavet, hvor rutinerede roere virkelig kan blive udfordret.

Huset er en ramme for alle typer for vandsport med mulighed for bad og omklædning, brug af sauna samt efter aftale opbevaring af udstyr. Desuden er der to vildmarksbade og sauna, som kan benyttes af alle.

Huset tilbyder desuden mulighed for kurser og træningslejre. 

Overnatning kan bookes af foreninger og sportsklubber, som har med naturen at gøre. Huset kan også benyttes af folkeskoler, efterskoler og institutioner for børn og unge.

Der er plads til 60 overnattende gæster – to køjerum med køjesenge og løse madrasser til og ligge på gulvet og 3 lederrum med en enkel seng i hver.

Mere information om Havet og Fjordens Hus    

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish