Gå til indhold
©  Foto:

Iskunsten

Iskunsten i Thyborøn viser en enestående udstilling af fantastiske isskulpturer, som bliver levende af det spil, der skabes mellem isen og det klare lys.

Udstillingen skifter i løbet af året.

Besøg Thyborøns nye kunstattraktion Iskunsten, hvor industri er blevet til magi. Året rundt kan du opleve forskellige udstillinger, alle med nye temaer og værker - du kan lige nu opleve udstillingen:

Isblomster i flor:
(30.09.2023 - 05.11.2023)

Igennem et helt år har Anne Marie Nielsen, der til dagligt er iskunstner i Iskunsten Thyborøn, samlet idéer, teknikker og ikke mindst blomster til denne udstilling. Dermed har hun også ligeså længe glædet sig til at skabe denne udstilling. Kulminationen af et helt årets arbejde og forventningsglæde, kan du opleve, når du besøger Iskunstens nye udstilling “Isblomster i flor”.

Mens sensommeren går på hæld udenfor dørene, træerne mister deres blade og havens blomster stille visner, kan du i Iskunsten nyde synet af de mange smukke blomster, som Anne Marie har indfanget og præserveret i isen.

De smukke værker er skabt af Anne Marie Nielsen og Peter Hausgaard Gregersen - nogle af dem endda som et samarbejde mellem de to kunstnere.

 

Om Iskunsten:

I den gamle bygning, der oprindeligt blev bygget med det formål at være byens frysehus, har isen igen efter mange års pause fundet sit formål. I Iskunsten kan du opleve imponerende udstillinger af isskulpturer og iskunst.

Iskunsten er den eneste iskunstudstilling af sin art i Europa.

Udover den flotte iskunst, kan du opleve en historisk, maritim udstilling om isens betydning for fiskeriet i Thyborøn. Du kan også blive klogere på bygningens oprindelige formål og lære om fiskeriets udvikling igennem 100 år.

Find Iskunstens åbningstider og læs om aktuelle og kommende udstillinger her.

Entrépriser

Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-12 år: kr. 69,-
Voksne: kr. 79,-
Seniorer (>65 år) kr. 79,-

 

Andre spændende attraktioner i Thyborøn

I Thyborøn kan du også besøge mange andre attraktioner, for eksempel JyllandsAkvariet, hvor du kan se fisk fra Nordsøen og deltage på sælsafari i båd eller tage med traktorbussen på tur. Se aktuelle ture her.

Og i Sneglehuset kan I se og beundre de mange tusind sneglehuse og skaller fra hele verden. Læs mere om Sneglehuset her og planlæg dit besøg.

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2023
Danish