Oplev det magiske liv under vandoverfladen

JyllandsAkvariet

Foto: Destination Nordvestkysten
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Det er en altid en stor oplevelse for hele familien at besøge JyllandsAkvariet. Her kan man se hajæggene blive udklækket og se hajbabyerne vokse sig store i "Fødeklinikken". Du kan røre ved fladfisk og krabber i bassinerne. I den indendørs sandstrand kan børnene gå på ravjagt, eller du kan tage på en naturtur med traktorbussen. Her kan du hjælpe fiskepasseren med at fange smådyr til akvariet. Der er også mulighed for at tage på østerssafari, sælsafari og seafoodsafari med båd i Limfjorden.  
Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Kontakt

E-mail:info@jyllandsakvariet.dk

Telefon:97832808

Tag på oplevelse i JyllandsAkvariet

Her kan du opleve mange forskellige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden. 

Du kan være med til at fodre og røre ved hajer, rokker og fladisk i akvariet. Her kan du se, hvornår du kan være med til at fodre fiskene.

I "Fødeklinikken" kan du se de små hajæg og de små haj babyer. Her kan du følge dem fra fødegangen, til dagplejen og videre ud til de store akvarier. 

Du kan udforske børne-ubåden eller gå på ravjagt på den indendørs sandstrand, og du selvfølgelig beholde det rav du finder.

JyllandsAkvariet har også oplevelser de firbenede medlemmer af familien. Her kan din hund boltre sig på agilitybanen.


Ture ud af huset

Sælsafari: Kom tæt på sælerne og nyd naturen på JyllandsAkvariets sælsafari i deres formidlingsbåde. Læs mere om Sælsafari og book din billet her.

Ravsafari: Her kan du få gode råd om hvor, hvordan og hvornår det er bedst at finde rav ved vestkysten. Læs mere om Ravsafari og book din billet her.

Østersafari: Limfjordens vande er fulde af udsøgte delikatesserer, Limfjordsøsters. I østersæsonen laver JyllandsAkvariet populære ture, hvor du kan samle dem op og tilberede dem på grill og smage dem rå. Læs mere om Østerssafari og book din tur her.

Seafood Safari: Her tager du med en lille gruppe på en båd, og sejler ud for at røgte ruser eller tejner på vandet udfor Nationalpark Thy. På turene fanger man oftest lækre krabber og limfjordshummere, alt afhængig af årstiden. Efterfølgende tilberedes der en lækker seafoodmenu med indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer alt afhængig af årstiden. En superlækker narturlig gourmetoplevelse i det vestjyske. Læs mere om Seafoodsafari og book din billet her.

 

kontakt JyllandsAkvariet hvis I er en gruppe, familie, forening eller større venneflok, der ønsker sig en uforglemmelig oplevelse. Så kan JyllandsAkvarit hjølpe med at planlægge en dag, lige som I ønsker det.

Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Facilities

Temapark

Parkeringsplads for busser

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig