©  Foto:

Kabyssen Lejrskole og Feriehus

Kun 50 meter fra Vesterhavet i fiskerbyen Thyborøn finder du Kabyssen, som er ideel til lejrskole, feriehus og selskabslokale.

Kabyssen er en tidligere skole med 17 dobbeltværelser, stort køkken, spisesal med plads til op til 110 personer, opholdsstue og gymnastiksal med mulighed for boldspil, bordtennis og hockey.

 

 

Kabyssen - Velegnet til lejrskole, som feriehus og selskabslokale.

Kabyssen i Thyborøn er det ideelle sted til en aktiv ferie for den store familie eller sportsklub. Huset er beliggende kun 50 m fra Vesterhavet og badestranden.

Kabyssen er en gammel skole, der er indrettet med stor køkken, spisesal og en stor opholdsstue. I spisesalen kan der dækkes op til 110 personer med mulighed for catering.

Der er 17 dobbeltværelser, hvoraf den ene er handicapvenligt indrettet. Desuden er der en stor gymnastiksal, hvor der er gode udfoldelsesmuligheder som boldspil, bordtennis, hockey og meget meget mere.

Huset er tilknyttet Thyborøn Fritidscenter og Thyborøn Camping. Derfor er der også mulighed for at booke hallen og alle dens aktiviteter, samt ekstra sovepladser i campingpladsens hytter.


:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish