©  Foto:

Klosterhedens Vildt

Klosterhedens Vildt er Danmarks største producent af fritgående vildtkød fra danske krondyr.

Klosterhedens Vildt modtager i sæsonen vildt fra jægere, Naturstyrelsen, danske godser og Klosterheden og er specialister i at skabe bæredygtige fødevarer (kød og pålæg) af jagtens bytte fra naturens grønne spisekammer i høj kvalitet fra et uberørt miljø.

Klosterhedens Vildt leverer varerne lige til kundens dør eller man kan købe og afhente i gårdbutikken. Bestil evt. på Klosterhedens Vildts webshop inden afhentning. 

Gårdbutikken har udskæringer af krondyr, vildsvin, fasan, gråænder, tapasplatter af vildt, røget vildtfilet, spegepølser, medister, pølser, paté og dens egen specialitet: marineret deer jerk af tørret krondyrfilet, som er høj på både proteinindhold og smag.

Foruden de spiselige delikatesser kan du hos Klosterhedens Vildt købe bæredygtig luksuriøs krondyrskind i dansk design. Skindene som tidligere ofte har været i overskud fra slagterierne, bliver nu anvendt til lækre designprodukter. Krondyrene lever frit i Klosterheden, og de bliver ikke dræbt for skindets skyld. Nogle af produkterne kan have mærker efter dyrets liv i naturen, hvilket giver et særligt udtryk til produkterne. Alle skind er syet i Danmark.

Hvis du har spørgsmål vedr. produktion og specialprodukter, er du velkommen til at kontakte Susanne på sd@klosterhedens-vildt.dk

Du finder gårdbutikken ved Nørre Holmegaard Slot, som er en af Danmarks ældste slotte.

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish