Tag med ud og lav mad over bål
Naturen er omdrejningspunktet for Krabbefoods aktiviteter. Sammen med kokken, Jesper Krabbe, tager I ud i skoven eller på stranden, hvor I lærer at tilberede sæsonens og lokalområdets bedste råvarer. Turene kan være et alternativ til en teambuilding-oplevelse for kollegaer eller et arrangement for venner eller familie, hvor I oplever noget udover det sædvanlige. I er med under hele processen; tænde bål, forberede råvarer, tilberedning - og ikke mindst, at spise maden.
Om kokken
Jesper Krabbe har mere end 12 års erfaring i køkkener med højt niveau. Fra 2011 til 2016 var han med til at hente 2 michelin-stjerner hjem til Henne Kirkeby Kro.
Krabbe er født og opvokset i Lemvig, som han nu er vendt hjem til. I Lemvig har han fundet tilbage til jorden, havet, himlen og ilden.
Vil du vide mere?
Kontakt Jesper og hør om mulighederne for at sammensætte jeres egen oplevelse.