©  Foto:

MaxiTours

Var det noget med et puch maxi roadtrip med rævehale og grøn mælkekasse? Det er max nostalgi, når vi giver den fuld gas i Thyborøn og omegn!

 

 

MaxiTours råder over sikkert verdens største samling af Puch Maxier. Mere end 100 af de originale ikoniske to-hjulede er i stalden hos MaxiTours. Og du kan få lov at bruge dem til din næste tur eller event i Vestjylland!

Med MaxiTours har du flere muligheder for mindeværdige oplevelser:

Guidede ture i Thyborøn med fuld gas. Her er råhygge og røverhistorier i højsædet! Turen sluttes med en bajer og tørfisk på et gammeldags brunt værtshus

Færdigpakkede roadtrips: kør-selv-oplevelser inkl. mad og besøg hos lokale attraktioner på en gammel knallert. Turene finder sted i en meget varieret natur i hjertet af UNESCO Geopark Vestjylland. Der er to muligheder for færdigpakker. Den ene er fra kyst til kyst, hvor turen starter udenfor Lemvig, går over Bovbjerg Fyr til en lækker frokost og flotte udsigter over skrænterne. Herfra videre nordpå til Thyborøn. Undervejs nyder I turen på den to-hjulede med udsigt til både Vesterhavet og Limfjorden. I Thyborøn venter Sneglehuset med kaffe og kage, inden turen går gennem Harboøre tilbage til Lemvig. Den anden tur starter og slutter ligeledes lige udenfor Lemvig. Herfra starter turen med at gå over Nørre Nissum og derfra langs fjord-kanten mod Oddesund. Her venter en kort færgetur til Venø, hvor kroen venter med lækker frokost. Fra Venø går turen til Humlum Camping (og deres store is!) og derfra tilbage til Lemvig. Under begge ture er der mulighed for at tilkalde ”MaxiLancen”, hvis uheldet med knallerten er ude.

Heldags-event som tilpasses dine ønsker og budget som firma- eller gruppearrangement. Turene kan bestilles fra maj til september.

Kontakt os på maxitours@mail.dk for priser eller hvis I har særlige ønsker – så vender vi tilbage med et konkret tilbud.

 

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish