©  Foto:

Mellem Linjerne - Kaffebaren på Holstebro Bibliotek

Ud over kaffe kan du købe te, juice og lidt kage leveret af Café Utopia. Kaffebaren er indrettet så bæredygtigt som muligt: Disken er lavet af gamle paller på Skovlund og langbordet er produceret på Saustrup af gammelt egetræ. Det giver caféen en rå indretning med genbrug.

Mellem Linjerne - kaffebaren med plads til ord og meninger - finder du på Holstebro Bibliotek i Musikafdelingen.

Alle kopper er lavet af bæredygtigt materiale. Du kan købe "fyld-op-igen-kopper", som du kan tage med dig og få fyldt op senere til en lavere pris. Du kan også købe et klippekort, så du kan spare op til en gratis kop.

Du kan betale med kort og Mobilepay - ikke med kontanter.

Mellem Linjerne er bemandet hverdage kl. 10.00 - 18.00. Lørdag kl. 10.00 - 14.00 og søndag kl. 13.00 - 16.00. 

Om morgenen og efter kl. 18.00 mulighed for selvbetjening af kaffe og te.

Kaffebaren er etableret i tæt samarbejde med Center for Handicap under Socialafdelingen. Borgere, der er tilknyttet Skovlund - et beskyttet dagtilbud for borgere med forskellige former for funktionsnedsættelse - indgår i bemandingen med ansatte flexjobbere. persnalet er ansat under Skovlund.

Biblioteket i Holstebro er et unikt bygningsværk i forlængelse af Holstebro Rådhus. På Holstebro Bibliotek er der aktiviteter hver uge – lige fra forfatterbesøg til kreative workshops. Der er gratis WiFi, og du kan læse danske aviser og over 1000 forskellige dagsaktuelle udenlandske aviser online. Du kan låne bøger (også fremmedsprog) film og magasiner, opleve børnebiblioteket og meget meget mere.

På Biblioteket kan du også finde en touchskærm med turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort med mere over Holstebro Kommune.

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish