©  Foto:

Munken

Velkommen indenfor hos Munken - en lokal restaurant & cocktailbar i hjertet af Holstebro. Med et smalt menukort med hjemmelavet mad, der er nænsomt og kærligt tilberedt og lavet i de bedste kvaliteter, kan du læne dig tilbage og nyde en god aften.

På hjørnet mellem Skovgyden og Østergade i hjertet af Holstebro ligger en ikonisk bygning, fyldt med stemning, atmosfære og generationer af gode historier.

Munken er en kombineret restaurant og bar med fokus på hjemmelavet mad og gode kvaliteter. Vi er en lokal restaurant, som brænder for at give oplevelser. Om det er til vores moderne og sharing-venlige weekendbrunch, til den store social dining menu, et par cocktails efter middagen, et af vores mange årlige events eller hygge med veninderne etc. over en kølig gin og tonic, er Munken et valg, hvor kvalitet og atmosfære går hånd i hånd.

Vores hjerter banker for god service, kvalitet og for at give oplevelser til vores gæster. Vores social dining er en kulinarisk smagsrejse, hvor vi tager jer igennem 10 eller 13 smagfulde serveringer. Vi finder inspiration i alle verdens hjørner og bruger årstidens råvarer til at kreerer en kreativ menu, som deles i bedste social dining stil, ved bordet.

For ægte nærvær og hygge.

 

Åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag-onsdag: 17.00-21.00

Torsdag: 17.00-22.00

Fredag: 17.00-02.00

Lørdag: 09.30-13.00 og 17.00-02.00

Søndag: 09.30-13.00

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish