Ostehuset Fætter Kras

Ostehuset, Lemvig

Foto: Lemvig - Thyborøn Turistforening
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Vestergade

7620 Lemvig

Kontakt

E-mail:info@egastro.dk

Telefon:9782 1414

Website

Ostehuset

Ostehuset i Lemvig

I Ostehuset finder du et stort udvalg af specialoste fra hele verdenen, hjemmerørte bløde oste og lokale specialiteter - prøv f.eks. Vesterhavs-osten og Rav-osten.

Ostehuset rummer også en masse spændende tilbehør til ostebordet, rødvin, syltetøj, hjemmebagt brød, knækbrød, forskellige typer af oliven og relish af tomat og forskellige frugter med mere.

Ostehuset leverer i samarbejde med Slagter Mortensen forskellige retter ud af huset - prøv f.eks. en lækker lokal Tapas.


TV programmet Tareq Taylors Nordic Cookery satte i 2014 fokus på Limfjorden.

Limfjorden blev temaet i den 30 minutter lange internationale TV udsendelse om moderne nordisk mad og livsstil, som blev sendt i serien ”Tareq Taylors Nordic Cookery” i 2014. Udsendelsen giver et meget fint billede af egnens særpræg, storslåede natur, lokale fødevarer og oplevelser.

I løbet af udsendelsen besøgte den svensk / engelske kok, Tareq Taylor lokale fødevareproducenter og fire gange lavede den populære kok spændende retter af de lokale fødevarer. I slutningen af 2014 blev der også udgivet en bog med alle opskrifterne fra udsendelserne i serien.

Da Tareq Taylor besøgte Ostehuset med et filmhold, valgte han at købe Jens Langkniv osten fra Thiese sammen med en abrikos chutney og lækkert hjemmelavet knækbrød.

Adresse

Vestergade

7620 Lemvig

Facilities

Delikatesser

Specialforretninger

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig