©  Foto:

Restaurant JA

Restaurant JA i Holstebro er et afslappet sted med højt til loftet, hvor du kan nyde lækker mad med venner, familie, kolleger og så videre.

Her er det gode værtsskab og den afslappede stemning i højsæde.

Loungen egner sig fortrinligt til en aperitif før middagen, et glas vin, fancy cocktail eller små lette retter.

Restaurant JA er Holstebros nye madmekka. Restauranten ligger i det gamle Holstebro Jernstøberis bygninger tæt på Musikteatret og Big Bio.

Vinkælderen med vine fra guld til loft er en walk-in-vinkælder i stueplan varetages af Emil Andreassen, der er uddannet Sommelier. Vinkælderen fungerer også som "Private Dinning Room", hvor du spiser i private omgivelser, men på restaurant. Det er specielt velegnet til mindre selskaber op til 20 deltagere indenfor erhvervslivet. 

Køkkenchef Jakob Jensbye, som er udlært på Under Klippen og har været en del af Kokkelandsholdet, arbejder kun med sæsonens bedste råvarer. "Fra-jord-til-bord-fortællingen" er vigtig. 

De gode lokale råvarer er produceret bæredygtigt og helst er hentet fra det vestjyske og nordvestjyske område. Menukort skifter hver uge, og indeholder de kendte klassiske retter og det gode håndværk i egne fortolkninger.

 

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish