SJ Feriehusudlejning

Foto: Destination Nordvestkysten
Overnatning
Feriehusudlejere
I et sommerhus fra Sj Feriehusudlejning kommer du helt tæt på den vilde natur langs Vesterhavet, som byder på brede hvide sandstrande, med store klitlandskaber, brusende hav og vind i håret.   Du kan også søge ind mod Limfjorden og dens roligere vande, der indbyder til mange slags aktiviteter på vandet og langs kysten.  
Adresse

Strandvejen 86

7673 Harboøre

Kontakt

E-mail:sj@feriehusudlejning.dk

Telefon:9783 4760

fax:9783 5036

Sj Feriehusudlejning er et lokalt bureau med over 35 års erfaring i at udleje over 600 kystnære sommerhuse i områderne Vrist, Vejlby Klit, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig og Toftum Bjerge.  

Her finder du både store og små sommerhuse, som giver mulighed for at finde stilheden, roen og tiden til at nyde hinanden og være sammen. Sommerhuset giver dig et godt udgangspunkt for feriens aktivister og oplevelser 

Du kan gåture eller fiske langs Vesterhavet og Limfjorden. Du kan også besøge Fiskeri Byen Thyborøn og se en rigtig industrihavn, og besøge byens mange attraktionerså som JyllandsAkvariet, Kystcentret, SeaWamuseet og Sneglehuset. I Lemvig finder du en flot Lystbådehavn og en flot gågade med flere velbesøgte restauranter, Cafeer og butikker.  

Adresse

Strandvejen 86

7673 Harboøre

Facilities

Feriehusudlejernes Brancheforening

God adgang

Kapacitet: Huse (600)

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig