©  Foto:

Tangsø Centret - Motion og fitness i Bækmarksbro

Forkæl dig selv med afslapning og velvære i Tangsø Centrets wellness-afdeling! Det handler om at opleve ro, afslapning i den rigtige atmosfære og finde balance mellem den indre oplevelse og den ydre verden. Levende lys og dæmpet musik hjælper krop og sjæl med at komme ned i gear, så du kan nyde den dejlig massage. Vi tilbyder også dampbad og sauna, koldvandskar, hamambæk og boblebad.

Tangsø Centret i Bækmarksbro har samlet alle aktiviteter under ét tag – svømning, motion & fitness, gymnastik, boldspil, fysioterapi og massage, wellness samt fest-, kursus- og konferencelokaler.

I Tangsø Centrets veludstyrede faciliteter: motionscenter, fitnessrum, varmtvandsbassin og klinikker, svømmehal, kultursal, campinghytter, idrætshal, multihal med videre er åbent for alle borgerne i Lemvig Kommune.

Tangsø Centret tilbyder også at arrangere særlige evnts som for eksempel polterabend, familiefester og lignende. Her står de klar med inspiration, råd og vejledning til at skræddersy netop dit arrangement. 

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish