©  Foto:

Thorsminde Camping - Agilitybane for hunde

Kom og leg med din hund på Thorsminde camping og prøv agilitybanen. Her er hunde meget velkomne, og det er vigtigt at både hund og dens menneske har det sjovt.

Agillitybanen på Thorsminde Camping er en god oplevelse for hunden, der får trænet sine færdigheder og får en god omgang motion sammen med sin ejer. Du skal nemlig vise hunden vej gennem en række af spring, tunneler, slalompinde og balancebomme – og der er fart over feltet. 

 

 

Hos Torsminde Camping er det vigtigt at hunden har det godt. Derfor er der både faciliteter til dig og din hund. Her er der er baderum kun til hunden og en agilitybane, der skal sørge for at både hunden og dens menneske har det sjovt sammen 

Thorsminde Camping er for hele familie, og har en masse udendørs oplevelser og aktiviteter. Her kan du benytte dig af badelandet, legepladsen med hoppepude, gåture til Vesterhavet, lystfiskeri ved både havet og fjorden og på Nissum Fjord er det mulighed for at kitesurfe.  

Ikke langt fra pladsen ligger Strandingsmuseet St. George, hvor du kan lære mere om strandingshistorien ved ThorsmindeDer er også mulighed for at tage på udflugt i Naturpark Nissum Fjord. 

Ved Thorsminde Camping kan du leje kano, kajak og SUP-udstyr. De tilbyder også kursus i SUP – Stand Up Paddlen.  

 

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2023
Danish