Thorsminde Strand

Thorsminde Strand

Foto: Holstebro Kommune
Aktiviteter
Strande og udendørsbade
Adresse

Thorsminde Strand

6990 Ulfborg

Kontakt

Thorsminde Strand er en skøn bynær sandstrand ved siden af Strandingsmuseum St. George. Stranden har flydeliner mellem to moler ud i Vesterhavet om sommeren. De danner et gigantisk "badebassin", som giver dig større tryghed end ved andre strande langs Vestkysten.

Fra den 26. juni til 19. august 2020 øges badesikkerheden ved at det eksisterende flydetov suppleres med et livreddertårn og livreddere fra TrygFonden.

Thorsminde Strand er en sandstrand med klitter med handicapsti, hvor gangbesværede og kørestolsbrugere kan komme tættere på vandet.

Lige ved stranden er der p-pladser, toiletter, restaurant, kiosk og grill. I få minutters afstand er der også havn, sommerhuse og Thorsminde Campingog Strandingsmuseum St. George, som bl.a. fortæller den dramatiske historie om den største strandingskatastrofe nogensinde, hvor 1300 søfolk omkom i 1811.

Læs mere om kystbyen Thorsmindeog find inspiration til flere oplevelser i området.

Thorsminde Strand – og strandene Bjerghuse og Spidsbjerg lidt syd for Thorsminde – har Blåt Flag som det synlige bevis på, at strand- og vandmiljøet er godt og rent. Læs mere om Blå Flag og Thorsminde Strand.

Se stemningsbilleder fra Thorsminde. Se video fra Thorsminde.

Adresse

Thorsminde Strand

6990 Ulfborg

Facilities

Tildelt Blå Flag

Parkeringsplads i nærheden

Rampe for kørestolsbrugere

Toilet

Kiosk/café

Børnevenlig strand

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro