Tuskær, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter

Kunst- og Kulturcenteret Tuskær på kanten af Vesterhavet i Fjaltring er et unikt sted, hvor du kan fordybe dig i naturen, kunsten og kulturen og finde ny energi og inspiration. Kunst- og Kulturcentret tilbyder et væld af skiftende udstillinger og afholder koncerter, temadage og foredrag. For de kreative er der mulighed for at deltage på kurser i billedkunst.

Kunst- og Kulturcentret Tuskær er en kulturel attraktion på Vestkysten med koncerter, foredrag, kurser og udstillinger.

Tuskær er indrettet i en gammel klitgård lige inden for diget, som skærmer mod Vesterhavet, og centret har en egen kunstsamling blandt andet sjældne tekstiler fra Vestafrika.

Ny Carlsbergfondet har gennem årene skænket mange kunstgaver til Tuskær som krukker af Gertrud Vasegaard, store porcelænskar af Bodil Manz, skulpturer af Kirsten Lockenwitz, Svend Wiig Hansen og Ejler Bille, billedvævninger af Berit Hjelholt, Jette Gemzøe, Charlotte Schrøder og Inge Bjørn. Billedkunstner John Olsen og billedhugger Eigil Westergaard er også repræsenteret.

Se åbningstider på Tuskærs hjemmeside.