©  Foto:

Vandrerute - Kunstruten gennem Holstebro by

Midlertidigt lukket på grund af opdatering. Vi henviser til digital byvandring via denne side 

På Kunstruten i Holstebro kan du blandt andet se Kvinden på Kærre på ruten, som desuden også bliver kaldet "Maren" af de lokale.

Ruten består af 15 poster/kunstværker, der er placeret rundt i Holstebro centrum.

Kunstruten i Holstebro er et form for orienteringsløb. Du kan helt selv vælge om du vil løbe eller gå ruten, og om du vil tage den alene eller sammen med andre. Kunstruten består af 15 poster, hvor du blandt andet kan se Basilisken under Storebro, Kvinden på Kærre på Nørregade og Tobakarbejderens Drøm på Den Røde Plads.

Kunstruten går gennem Holstebro centrum og den er på ca. 4,5 km. Her er der 15 poster, som alle er en del af byens kunstværker.

Kunstruten er for alle der er frisk på en lille gå tur rundt i Holstebro centrum. Du kan selv vælge at gå hele ruten på en gang, eller vælge de poster ud, der passer til dig.

Quiz
Du kan med din smartphone quizze dig gennem ruten. Quizzen består af et spørgsmål og tre svarmuligheder til hver af de 15 poster. Du kan bruge quizzen til at se hvor meget viden du selv har om kunsten i Holstebro eller i en konkurrence med et andet hold.  
Quizzen kan startes ved at scanne QR koden i folderen eller på: https://www.findveji.dk/wayfinders/courses/10639

GPS
Du kan bruge din GPS til at finde vej, dog er det ikke altid at den korteste vej altid er den smarteste! For at få fingre i GPS koordinaterne kan du se posternes koordinater i folderen eller download den her 

Bogstav-rebus
Derudover er der i folderen en bogstav-rebus, bestående af 15 foto, som alle viser en detalje du kan se, når du er står ved en post. Ved hver foto er der et bogstav, som skal bruges, hvis du vil løse bogstav-rebusen. Under kortet er der et skema, med hver postnr, og her skriver du det bogstav, som står på fotoet, der hører til posten.   

Lyst til mere?
Hvis du vil brænder for at vide mere om kunsten i Holstebro, dansk kunst og kunsthåndværk fra 1930'erne og frem til i dag, kan du besøge Holstebro Kunstmuseum.   

Hvis du vil prøve mere til orienteringsløb med baner af forskellige sværhedsgrader og længder, kan du besøge Vestjysk Orienteringsklub

:

Nyttige links

Naturparknissumfjord © 2024
Danish